Vælg en side

Bliv Sukkerfri – Nu – forløb

“Bliv Sukkerfri – Nu” er det første trin i behandlingen af din sukkerafhængighed.

Kurset foregår både fysisk og online, og vil give dig både viden, en behandlingsplan og redskaber så du kan påbegynde din rejse ud af sukkerafhængigheden.

Målet er, at du får indsigt i din problematik, at du forstår hvad du har behov for at udvikle og afvikle for at du kan fortsætte rejsen og at ha alle de nødvendige redskaber for at komme i mål.

Dette begynderkursus løber over 9 uger og henvender sig til dig, som både vil være sukkerfri og blive klogere på hvad sukkerafhængighed er. Du får praktiske råd i forhold til den kostomlægning og afgiftning fra sukker og mel, som du kommer til at gennemgå, samt råd om hvordan din fremtidige madplan kommer til at se ud.

 

Kursusplan

 

Når du tilmelder dig “Bliv Sukkerfri – Nu” booker vi samtidig en tid til at lave din SUGAR (en grundig vurdering af om du er sukkerafhængig). Jeg sender dig en generel madplan og råd til en biokemisk reparation. Vi går dybere i maden i forløbet.

Når forløbet starter mødes vi online på Teams. De første tre uger mødes vi tre gange ugentligt, efterfølgende to gange ugentligt i tre uger, i de sidste fire uger en gang ugentligt.

I slutningen af forløbet får du tilbudt en individuel coachende samtale for at vi i fællesskab kan lave din fortsatte plan.

Under forløbet er der adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor du kan dele din spørgsmål og overvejelser med de øvrige kursusdeltagere og mig. Denne gruppe vil du også ha adgang til efter kurset.

I løbet af kurset får du en større viden om sukker og sukkerets påvirkning på kroppen, fysiske, psykiske og mentale konsekvenser. Vi arbejder med hvordan du kan håndtere stress, cravings, besatheden af sukker og det du har behov for at udvikle og afvikle for at kunne fortsætte rejsen ud af sukkerafhængigheden – en dag ad gangen.

Læs mere om kursusplanen her:

 

Redskaber

 

I løbet af kurset får du redskaber, som gør dig i stand til at leve uden sukker under forløbet og efterfølgende.

De forskellige redskaber hjælper dig med finde nye løsninger på gamle problemer.
Hvis du bruger redskaberne beskytter de dig imod fortsat misbrug af sukker!

 

Opgaver, udfordringer og refleksioner i forhold til at leve et sukkerfrit liv.

 

I forbindelse med hver lektion får du adgang til forskellige opgaver. Opgaverne kan være praktiske, udfordrende, sjove eller reflekterende. De vil allesammen hjælpe dig med at bruge/øve dig i brugen af de foreslåede redskaber og uddyber din forståelse af dig selv og din sukkerafhængighed.

Opgaverne tager ca 15 – 30 minutter at udføre pr dag og den tid skal du kunne afsætte for at arbejde med at komme ud af afhængigheden. Hvis du er villig til at gøre arbejdet, så kommer resultaterne og du bliver lettere sukkerfri.

I deler løsningen af opgaverne med mig og med de øvrige kursusdeltagere. Opgaverne retter sig mod indholdet i hver lektion og er både enkle, kraftfulde og tilpassede til at passe til den tid du har mellem lektionerne.

 

Praktisk

Kursusleder: Helle Madsen

Pris: 3.995:- incl moms