Vælg en side

BLIV SUKKERFRI PÅ 30 DAGE

Er du træt af at spise for meget sukker, af ikke at kunne lade være, at blive ved selv om du ikke vil ?

Kom med på vores sprit nye 30 dages forløb, hvor jeg guider dig i at blive sukkerfri og samtidig giver dig en forståelse for hvorfor det er så svært.

3 + 9 =

Føler du, at det ville være fantastisk at få en sukkerfri start i det nye år.

Ja, det ville det da, MEN…

jeg har forsøgt utallige gange, det hjælper ikke i længden..

hvad skulle adskille det her fra andet

jeg orker ikke mere…

find selv på flere…..

 

WOW ! Så er dette forløb lige noget for dig  🥳  Jeg lover dig, at hvis du følger kurset og de anbefalinger jeg giver, ser de videoer du får tilsendt og dem du finder inde i forløbet, så bliver du både sukkerfri og klogere på hvorfor du ikke er lykkes indtil nu.

Jeg er som den eneste i Danmark uddannet sukkerafhængighedsterapeut. Jeg har taget min uddannelse i Sverige hos Bitten Jonsson, som har arbejdet med sukkerafhængighed i 25 år. I Sverige er meget længere fremme med at indtænke hjernens rolle i ikke at kunne lade sukkeret være. Glæd dig til noget helt nyt  🤩 

 

Forløbet vil foregå på denne måde:

 

  1. Du modtager en mail hver morgen med en video. Indholdet varierer imellem viden, tips og ideer, metoder mv.
  2. Forløbet starter med 4 detox dage, altså hvor du lige så stille trapper ud af sukkeret (jeg fortæller dig hvordan).
  3. Inde i kursusplatformen vil du finde forskellige “startdokumenter”, f.eks at du laver en registrering af din fysiske og psykisk tilstand inden du går igen. Det kan efter 30 dage være svært at huske tilbage.
  4. Du vil også inde i kursusplatformen finde 3 videoer med grundlæggende viden om sukkerafhængighed, sukker og hjernen og selvomsorg.
  5. Hemmelig FB gruppe, hvor du kan få støtte og hjælp af de øvrige deltagere. Et fællesskab med nogen der er magen til en selv er vigtig.
  6. Èn gang om ugen holder vi fællesmøde på Zoom, hvor aktuelle temaer drøftes, tips og ideer deles. Jeg fortæller om relevante emner. hver uge får en kursusdeltager mulighed for at komme i den “varme stol”, altså snakke direkte med mig om spørgsmål og udfordringer
  7. Og meget mere

 

Prisen for alt dette er: kr 300,-

 

Når du har tilmeldt dig modtager du en mail med en faktura.