Vælg en side

Facebook, Zoom og Fællesskab

 

Det allervigtigste for os, der er sukkerafhængige eller i hvert fald har et tættere forhold til sukker end vi kunne ønske os, er FÆLLESSKAB. Fællesskab er 50 % af ingrediensen til at blive og leve et sukkerfrit liv.

Det er grunden til at vi i dette forløb på 30 dage både har lavet en Facebook gruppe, hvor alle deltagere mødes og hjælper og støtter hinanden men også arrangerer Zoom møde 1 x ugentligt, hvor vi snakker om emner der fylder, emner jeg fortæller om og uddyber og der bliver mulighed for at du kan komme i “hot seat”, altså blive lukket ind i centrum sammen med mig og vi snakker direkte sammen om det der optager dig.

Ensomhed gør ikke stærk.

 

Jeg ved at mange foretrækker at klare dette lille bitte problem med sukker (hvis det overhovedet er et problem) alene.

Der er meget skyld og skam involveret i dette. Men skammen og skylden som du har påtaget dig skal ikke forhindre dig i at få hjælp og støtte.

Du har ingen andel i at situationen er som den er. Du har ingen indflydelse haft på hvilke gener du har fået i dåbsgave. Du har ingen indflydelse haft på at der er tilsat sukker til 70 – 80 %  af den mad vi kan købe. Men du har indflydelse på om du vil sige ja til at modtage hjælp og støtte.

KOM OG DELTAG I REJSEN UD AF SUKKERAFHÆNGIGHEDEN