Vælg en side

et Søndagatis Webinar

 

Dette Webinar kan være dit første skridt hen imod at forstå at sukkerafhængighed er en hjernesygdom, og ikke, som mange tror mangel på rygrad, grådighed eller andre værre ting.

Hvis man har en Sukkerafhængighed så kan det mærkes på på mange forskellige måder. Vi er alle forskellige og vores hjerner er forskellige.

De mest almindelige symptomer er at vi gemmer, lyver og snyder om hvad vi spiser, hvor meget, hvor tit og hvad vi gør bagefter.

Hvis du er begyndt at undre dig over dit eget eller en vens sukkerindtag og har  spørgsmål i forhold til det, så er dette for dig.

Det gratis webinar hedder “Hvad er sukkerafhængighed ?”, og er en times Webinar for dig, som undrer dig over hvad sukkerafhængighed er og hvordan det kan påvirke dig eller en ven fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og mentalt. Der findes meget at læse om sukkerafhængighed, men måske kunne du ha lyst til at tage en lille hurtig test for at se om du er i farezonen til at udvikle en sukkerafhængighed.

Webinaret foregår i det virtuelle klasserum i “Teams”. Det betyder, at du kan sidde hjemme i ro og fred og se og lytte til foredraget og præsentationen. Du kan følge med både på din telefon, Ipad og computer. Og du kan stille alle de spørgsmål du har og få svar med det samme. – Når du tilmelder dig modtager du et link til Teams mødet.

Webinaret er gratis

Næste dato er: Søndag den 2. oktober 2022 kl. 20.00

Du kan tilmelde dig her