Vælg en side
Pynt

SUGAR ® er et kortlægnings- og vurderingsredskab, som består af et struktureret interview, hvor vi undersøger dit forhold til sukker, mel, forarbejdede fødevarer og hvilke konsekvenser det eventuelt har haft på dit liv. 

Tidligere har der ikke eksisteret noget redskab til evaluering af “Food Addiction”, der er der nu kommet med udviklingen af SUGAR ®.

SUGAR ® bygger på de diagnostiske kriterier for skadeligt brug, patologisk brug og afhængighed af psykoaktive stoffer, som de er beskrevet i ICD 10  (International Classification of Diseases.)

Ny forskning har vist at sukker/mel og højt forarbejdede fødevarer kan opføre sig som psykoaktive stoffer i forhold til menneskers belønningssystem, især i forhold til de mennesker, som er disponeret for afhængighed.

At gennemføre et SUGAR ® interview kan være det skub, du har brug for for at komme i gang med en behandling af din sukkerafhængighed.

Pris: kr. 1200,-

Jeg har gennem længere tid overvejet, om grunden til at jeg har så svært ved at lade være med at spise sukkerstads er, at jeg reelt er sukkerafhængig. I Danmark er det ikke rigtig anerkendt, at sygdommen findes – og der er ikke megen litteratur om emnet.

 Det er en svær ting at erkende – både at det findes og at jeg måske også lider af det.

 Da jeg så, at Helle Madsen tilbød en større test, hvor det kunne afdækkes, var jeg ikke i tvivl! Det ville jeg gerne prøve – for forhåbentlig endelig at få svar.

 Selve interviewet er omfattende og det tog lang tid at gennemgå. Det giver en følelse af, at det er gennemarbejdet og validt. Mange af spørgsmålene går ganske tæt på, men Helle er en tryg person at gennemgå det sammen med. Helle ved selv, hvad det er at være sukkerafhængig. Derfor føles det mindre ”flovt” at svare ærligt på alle spørgsmål. 

Gennem testen og efterfølgende har jeg fået stor indsigt og erkendelse af min sukkerafhængighed. Det ER faktisk ikke alle, der har det som mig. Der ER faktisk en forklaring. OG – der er faktisk noget at gøre ved det. 

Hele testen – og den gode tilbagemelding fra Helle har gjort, at jeg straks derefter handlede – og ændrede mine spisevaner. Allerede nu få uger efter føler jeg en stor forskel. Der er ro i min krop og jeg craver ikke sukker. 

Helle er meget kompetent og dygtig – og jeg har stor tillid til hende.

 

Hanne N.